maanantai 6. toukokuuta 2013

Pieni pilvi-DIY

Täällä sitä sairastupaillaan sisätiloissa, vaikka ulkona olisi upea kevätsää. Huoh. Itseäni ja pientä potilasta piristääkseni askartelin neidin huoneeseen jotain pientä kivaa. Mielessäni on jo pienen ikuisuuden ollut pikkuinen ompeluprojekti, joka sai tuulta alleen Vastarintama-blogissa olleesta pilvityynystä. Noh, kävi kuitenkin niin, että sopivaa kangasta ei ompeluprojektiin kotoa löytynyt, joten sovelsin hieman. Ompeluprojektista kehkeytyikin seinälle leikkailtu sadepilvi. Näin ne ideat elää. :D





Tytön huone näyttää tällä hetkellä tosi tyhjältä sillä pinnasänky raijattiin viime yöksi meidän huoneeseen. Kipeää lasta on huomattavasti helpompi hoitaa sieltä käsin ja omakin mieli rauhoittuu kun tietää, että hengitys kulkee vieressä nukkuvalla lapsella ihan hyvin.

Suunnitelmissa oli viettää iltapäivän kahvihetki terassilla auringonpaisteessa neidin päiväunien aikaan, mutta neidin unet tuntuvat olevan niin katkonaiset, jotta en uskalla ulos asti. Ehkäpä sitten kun tuo mies kotiutuu töistä pääsen haukkaamaan happea.


4 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo pilvi! ja toivottavasti pääset hetkeksi ulos istahtamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Minäkin tykkäsin tuosta melkoisesti ja oli niiiin hauska taas pitkästä aikaa vähän näperrellä. :)

      Noh istuminen jäi haaveeksi, mutta ehdin pienen hetken grillailun ohessa pihassa hengailla, ehkä sitten huomenna enemmän. :)

      Poista
  2. Kiva idea ja tykkään myös tuosta pilvikankaasta. Jättäydynpä samalla blogisi lukijaksi ja tervetuloa vierailemaan myös omassani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kun tulit lukijaksi! <3

      Minä tulen varmasti toistekin vastavierailulle sinun blogiisi. :)

      Poista