perjantai 11. lokakuuta 2013

Pastellinen perjantai

Onni on perjantai! Edessä onkin todella pitkästä aikaa ihan vain rauhallinen kotiviikonloppu, sillä viime viikonloppuihin on mahtunut häitä, ristiäisiä ja syntymäpäiväjuhlia. Nyt olisi tarkoitus viikonloppuna laittaa piha talveksi kuntoon. Jos saisi ne tulppaanin sipulitkin istutettua tänä vuonna hieman edellisvuotta aiemmin. Taisi nimittäin olla marraskuun loppu kun niitä viime vuonna laitettiin maahan. ;D 

Täällä on pari päivää ja yötä nukuttu vähän huonommin kun otimme tytön sängystä tuon sivulaidan pois. Tyttö viilettää sänkyyn ja sängystä pois eikä oikein osaa rauhoittua nukkumaan. Saa nähdä miten pitkään tämä vaihe kestää. Varsinkin tämä päiväuniaika on aika rauhatonta  ja saattaa siis vaikuttaa blogin päivitystahtiin, siitä pahoittelut. 

Tänään on ollut muuten oikein kiva päivä. Tuohon sateeseen ja harmauteen ehti jo niin kyllästyä, vaikka mitä oliko sitä pari kolme päivää. ;) Auringonpaiste houkutteli pitkälle puistoretkelle ja reippailun jälkeen maistui mainiosti kalakeitto. Viime päivinä olen kaivanut keskeneräisiä käsitöitä esiin ja nyt olisi kova vimma saada jotain valmiiksi asti. Projektina on ollut tytölle jo melko pitkään työn alla ollut tilkkupeitto isoäidinneliöistä. Kyllähän niitä jo aikamoinen kasa on valmiina, mutta jos alkuperäisen suunnitelman mukaan mennään niin pitäisi niitä saada kyllä vielä melkoisesti lisää. Tosin enpä ole ihan varma, että mihin asti langat riittävät. Muutama väri kun on jo poistunut valikoimista. 

Tytön kanssa koottiin eilen Tuhkimon linna ja sillä onkin ollut todella hauska leikkiä. Ihanan pastellisissa väreissä mennään siis siltäkin osalta. 







Ihanaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa syksystä! <3

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana legolinna! :D Ei parane näyttää omalle tytölle kuvia noin hienoista, kun sitten kotonakin pitäisi rakentaa yhtä hienoja (tosin meillä ei taida olla edes kaikkia noita legoja ;) ).
    Osaisipa itsekin virkata noita isoäidinneliöitä, ihanan herkulliset värit olet valinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Jonna! <3 Meillä tyttö sai tämän Tuhkimon linnan viime jouluna joululahjaksi, mutta oikeastaan vasta nyt sillä aletaan osata leikkiä, joten se on ollut meillä pitkään kaapissa laatikossaan odottelemassa. Voin kyllä siinä mielessä suositella näitä, että uskon niiden menevän mukana leikeissä melko pitkään. Nyt joutuu äiti vielä aika paljon rakentamisessa auttamaan, mutta uskon, että ei mene kovin pitkään niin linnat tehdään jo ihan itse ja omasta päästä. :D

      Kiitos, minä aloitin kahdella - kolmella eri värillä, mutta pikkuhiljaa matkaan on tarttunut uusia värejä. Tykkään ajatuksesta, että peitto saa olla sellainen riemunkirjava. :)

      Poista