maanantai 16. marraskuuta 2015

Ihana Granitin joulu

Voi, ollapa meillä Tampereellakin oma Granit. Juuri nyt ei ole reissua tiedossa pääkaupunkiseudulle, jotta pääsisi liikkeessä käymään ja netin kautta on aina postikulut riesana... Löytyi kuitenkin jotain ihanan jouluista ja juuri oikean näköistä, kuten nuo kyntteliköt ja tuo joulukalenteri. 



Nuo puiset isot tähdet olisivat melkoisen ihanat ja lasimaljoihin saisi ihania asetelmia hyasinteista ja havuista. Tänä vuonna joulufiilis on ollut täysin kadoksissa koko syksyn, vaikka yleensä olen jo lokakuulta pikkuisen alkanut sitä fiilistelemään. Liekö syytä tuossa kolkon kosteassa ja pimeässä säässä.





Joulukalenteria pääsin ihastelemaan viikonloppuna ihan livenä meidän ystävättärien sunnuntain savusaunatreffeillä mielenrauhaa antavassa järvimaisemassa. Yksi uskaltautui jopa järveen asti, itse kävin kastamassa vain jalkani pohkeisiin asti ja henki jo salpautui, joten ihan kokonaista kastautumista pitää harkita vielä hieman tarkemmin. Teki muuten erittäin hyvää pieni irtiotto raskaan viikon päätteeksi. Meillä molemmat tytöt sairastavat ja yöunet ovat jääneet koko porukalla tosi minimaalisiksi, joten jos tekstissä ajatuskatkoja niin selittynee sillä. Parempaa uutta viikkoa teille kaikille!


Kuvat/images: Granit

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita juttuja. Granit ja Zara tarvittais Tampereelle!
    Valoisaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  2. Granit on ihan mun lempparikauppa <3 Olen haikaillut tuota kynttelikköä meillekin, puutähti jo löytyykin :)

    VastaaPoista