maanantai 2. tammikuuta 2012

Ja paketeista kuoriutui...

Palasimme eilen illalla myöhään kotiin reilun viikon reissustamme. Kotona kaikki hyvin ja on taas ihanaa kyllä olla kotona! Nyt olisi vuorossa sitten joululahjapostaus.

Joulupukki olikin kyllä todella hövelillä tuulella. Paketeista kuoriutui oikein ennätyspaljon todella hyviä ja ajatuksella ostettuja lahjoja. Yhdellä näistä lahjoista tässä teille naputtelenkin, eli iPadilla. :) Tämä laite helpottaa tosi paljon päivittäistä nettisurffailua ja blogin päivittelyä.

Paketeista kuoriutui myös Jamie Oliverin mortteli. Tämä on oikein kunnonnollinen painava möhkäle ja nyt pääsen vihdoin itse tekemään omia maustesekoituksia. Keittiöön sain myös vihdoinkin kunnollisen pitsaleikkurin ja varrellisen sitruspusertimen. Nämäkin tarpeelliset välineet ovat ostoslistallani keikkuneet jo pitkään...




Miehelle täytyy antaa kyllä täydet pisteet sillä lahjoistani löytyi myös Neulashin ripsiseerumi, jota hänelle joku aika sitten hehkutin kun olin lukenut siitä Ostolakossa-blogista. Hauskaa päästä seuraamaan miten tämä aine oikeasti toimii.

Mieheni hemmotteli minua lipuilla Apassionataan, eli tiedossa on aikaa kaksistaankin. :) Lisäksi sain vielä pitkään himoitsemani korupuun ja Täydellisten naisten 7. tuotantokauden. Sokerina pohjalla vielä Charlaine Harrisin True Blood - Sookie Stackhouse kirjoista uusin. Olen pienoinen fani. X) Myös muita osuvia lahjoja tuli niin äidiltä, isältä, siskolta ja veljeltä sekä kummilapsilta ja kummeiltani. Muun muassa Kuoma-talvikengät, tekninen aluskerrasto, kylpysuolaa, tangle teezer -hiusharja, korvakoruja, kivi-tuikkuja, tyynyliinoja ja reilusti sukkia. Olen ollut ilmeisen kiltti. ;)


Mitä pukki toi teille? Oliko lahjat onnistuneita?

3 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja! =)

    Rakas mieheni osti minulle helminauhan jota olen jo pitkään toivonut <3

    VastaaPoista
  2. Wow! Joku ollut hyvin kiltti viime vuonna :))

    Mulle pukki toi kirjan, taika-astioita, nintendo-joystickit (nyt pystyy pelaamaan tietokone-emulaattorilla vanhoja nintendopelejä), rannekorun, puuhevosen (koriste / lelu), leffalippuja, sukkia, suklaata ja joulukahveja.

    Uutta puhelinta pukki ei muistanut tuoda, niin jouduin ostamaan sen lahjan itse :D

    VastaaPoista
  3. mapela: Ihana mies sinulla kun osasi ostaa juuri sen mitä toivoit. Helmet ovat kauniita. :)

    Vatruska: Wuhuu, vanhat Nintendo pelit on niin huippuja. Miksei enää tehdä samanlaisia?! Sinäkin sait paljon hienoja lahjoja.

    VastaaPoista