keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pyörylät pöydällä

Täällä on takuttu eilen ja tänään netin kanssa. Läheinen räjäytystyömaa ilmeisesti on vaikuttanut nettiyhteyksiin ja välillä verkko katoaa. Fingers crossed, jotta nyt pelittäisi.

Eilen käytiin nopeasti ostoksilla Ikeassa. Meillä oli oikeastaan niinkin elintärkeää asiaa sinne kuin, että haettiin tytölle pari essua lisää. Noh kuten arvata saattaa tarttui matkaan vähän jotain muutakin. Olen ruokapöytään haeskellut jo jonkin aikaa uusia pöytätabletteja, mutta oikein sellaisia kuin hakusessa on ollut ei ole mistään eteen tullut. Oikeastaan en ole edes tiennyt millaiset haluaisin, paremminkin tietopuoli on ollut siinä, että millaisia _en_ halua. No nyt kuitenkin näin suhteellisen kivat yksilöt ja hintakaan ei ihan hirveästi hirvittänyt, niin nappasin ne mukaan. 




Tuommoiset hauskat mustat pyörylät sieltä mukaan lähti. Nämä on pinnaltaan sellaiset hieman kumimaiset, joten pitävät lasit sun muut jämäkästi paikoillaan. Muistelen, että aiemmin olisin nähnyt samanlaisia, mutta sellaisina turkoosin sinisinä versioina. 

Ja lopuksi vielä vähän kevennystä päivään. Saatatte muistaa tämän meidän hassun kuorsaavan kissan jo aiemmista postauksista. Nyt tämä hölmöläinen nukkui autuasta untaan olohuoneen tasolla kieli sutjakasti suusta ulkona. :D Eikä muuten uni häiriintynyt tippaakaan, vaikka taas kuvasin ihan lähietäisyydeltä. 




Yhtä makoisia hetkiä teillekin! <3

21 kommenttia:

  1. Ihana ryokapöytä! Mistä olet sen hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Pöytä on Iskun malliston kierrätystiikkinen Airisto-pöytä. :)

      Poista
  2. Kiva yhdistelmä valaisin ja tabletit!
    Ihana kissa, repesin ihan totaalisesti! Niin perinteistä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Syhi! :) Tuon valaisimen kanssa mnulla kävi odella hyvä tuuri sillä voitin sen Sisusta siis...-blogin arvonnasta! :D olin sitä juuri edellisellä Ikean reissullani ihastellut, joten osui kyllä ihan nappiin. :)

      Kissa on kyllä ihan hölmöläinen! :D Yrittää mukanas aina näyttää niin coolilta ja kieli on kuitenkin unohtunut ulos suusta. :D

      Poista
  3. Oi vitsi, kissat ne sitten osaavat tajuamattaan hauskuuttaa meitä ihmisiä. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä saa kyllä niin makeasti nauraa noiden toilailuille. :D meillä on vielä miehen kanssa tapana välillä puhua "kissan suulla" eli siis heittää kommentteja mitä kissa tähänkin asiaan kommentoisi. Hulluilla on halvat huvit. XD

      Poista
  4. Sopii teille todella hyvin! Vielä kun on tuollainen puinen pöytä, en tiedä mikä sopisi paremmin tuohon kun nuo! Selasin muuten muutakin sinun blogia, ja teillähän on melko samanlainen Ikea tv-taso kuin meillä :--D Onhan se kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniinamaaria! <3

      Tuo Ikean tv-taso on kyllä osoittautunut loisto-ostokseksi. Toimii ja näyttää kivalta, lisäksi muuntelukykyä löytyy jos joskus kyllästyy tuohon tyyliin. :)

      Poista
  5. Ihana kuva kissasta :) meillä on tuollaiset vaalean turkoosit tabletit kotona, joista jo mainitsitkin. Ne kestävät hyvin pyyhkimistä ja siksi ne ovatkin suosikkejani. Pitänee seuraavalla ikeareissulla ostaa mustat samanmoiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa on melkoisen hölmö söpöliini! :D

      Totta, näissä on kyllä se hyvä puoli, että saa pyyhiä ihan reilusti. Edellisissä tableteissa ärsytti se, että jos kaatui jotain nestettä tabletille niin se valui kuitenkin tablettien rakosista pöydälle. Näiden kanssa ei ole sitäkään ongelmaa. :)

      Poista
  6. Meillä on samat tabletit ja kätevät kun voi ihan saippualla pestä, kun harvoin ne lapsiperheissä pysyvät puhtaana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuo, että on kätevät kun voi ihan ronskilla otteella puhdistaa. Musta tuntuu silti, että minä ja mies sutataan ihan yhtä paljon kuin nuori neiti. :D

      Poista
  7. Voi mahoton tuota höppänää kattia :) On se suloinen :) On kyllä mielettömän kaunis tuo teidän ruokapöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3

      Kattimatikainen on kyllä melkoinen showmies. :D

      Poista
  8. Kaunis pöytä! Entä mistä olet ostanut tuon lapsen ruokailualustan? Olen käyttänyt lapsen paikalla vain muovista tablettia, joka vähänkin sopisi sen hetkisiin tabletteihin/liinoihin.. Mutta tuo näyttää myös riittävän isolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaati! :)

      Tuo lapsen ruokailualusta on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikeasta. Oikeasti se on toimistopöytään sopiva kirjoitusalusta, mutta ajaa hommansa aivan loistavasti tuossa lapsen ruokailualustanakin. On jämäkkä (pohjassa metallilevy) ja pysyy paikoillaan reunohuulloksen avulla. Kokoakin on sen verran, että yleensä selvitään aika pienillä vahingoilla pöytäpinnassa. Lisäksi hyvä puoli on myös se, että sen päällä on oikeasti hyvä piirrellä papereille. Eli neitonen hoitaa siinä myös kaikki taiteilunsa. :)

      Poista
  9. Ikean reissut on aina niin "rakentavia". Jotenkin terapeuttista mennä hakemaan servettejä ja palata kolmen täyden Ikeakassillisen kanssa kaikkea "tarpeellista". :) Meillä sellainen reissu juuri edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sieltä kyllä koskaan pääse pois ilman jotain muutakin kuin sitä mitä oli hakemassa. :D

      Meillä on Ikealle noin viiden minuutin ajomatka ja siellä tuleekin kyllä nykyään käytyä melko usein. Hyvä paikka lapsiperheille, koska siellä on kaikki tehty niin helpoksi. :)

      Poista
  10. Oi, mikä kisu! Kissat osaa ottaa elämän sopivan rennosti.

    -Paula

    VastaaPoista
  11. ihanat nuo marimekon(?) verhot! parempaa kuvaa odotellessa! :D ja olis muutenki kiva saada kuvia teidän muistaki verhoista:P ollaan pari kk sitten muutettu meidän uutteen taloon, ja seuraavaksi olisi vuorossa verhotankojen ja verhojen osto :) tää sun blogi on kyllä paras paikka inspiksen hakemiseen, teillä on niin kaunis koti :) <3

    VastaaPoista
  12. Miten tuo pyöreys tableteissä näyttääkin nyt niin hyvältä.. :D

    VastaaPoista