sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Onnistunut sunnuntai

Takana on onnistunut viikonloppu ja hyvä sunnuntai, jolloin ehdittiin tehdä vähän vaikka mitä. Kävimme tänään aamupäivästä Lasten messuilla, jotka olivatkin oikein positiivinen yllätys. Tyttö viiletti pomppulinnassa ja ajoi monen monta kertaa ihanalla leppäkerttukarusellilla. Minä taas hypistelin aivan ihania lastenvaatteita monessa myyntipisteessä. Mielelläni olisin kyllä ostanut yhtä sun toista, mutta tällä kertaa hillitsin mieleni.

Kotiin päästyämme ja päiväunet suoritettuamme lähdimme metsäretkelle. Neitokainen jaksoi kyllä mielettömän upeasti kävellä todella pitkän matkan metsäpolkuja pitkin. Harmittelin kylläkin kun kamera unohtui kotiin ja kummallakaan ei ollut edes kännykkää mukana, että olisi saanut vähän kuvia tuolta retkeltä. Metsä oli niiiin kaunis, ah! 

Iltapalaksi keittelin puolukkaruispuuroa ja se maistuikin aika hyvältä pitkän reippailun päätteeksi. Nyt neitonen on saateltu nukkumaan ja itse sain istua hetkisen katsomassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa. Olen tainnut jäädä koukkuun! :D Minä, joka en yleensä seuraa kyllä yhtikäs mitään tv:stä tulevaa. No mutta tanssi nyt vain on niin hauskaa katseltavaa. Ohjelman seuraksi sytyttelin muutamia kynttilöitä tunnelmaa luomaan ja täytyy sanoa, että kynttilöillä on kyllä aika maaginen vaikutus.





Sain kuin sainkin muuten ne kukkasipulit eilen maahan. 70 tulppaanin, lumikellon ja krookuksen sipulia meni maahan tytön hyvällä avustuksella. Saa nähdä olinko liian myöhään liikenteessä ja ehtivätkö sipulit juurtua ennen kuin maa jäätyy. Ehkä sieltä hyvällä tuurilla jokunen kukka nouse.

Ihanaa iltaa! <3

6 kommenttia:

  1. Mukava sunnuntai. Minäkin eilen postailin http://kotona-blogi.blogspot.fi/2013/10/pupuja-koiria-ja-krokotiileja-arvonta.html
    Käy kurkkaamassa arvonta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma kuvissa kuin myös tekstissä :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Tunnelmallisia kuvia ja kuulostaa tosiaan ihanalta teidän sunnuntai! Tajusin myös samalla, että en ole sytyttänyt itse vielä yhtään kynttilää tänä syksynä, se asia on korjattava heti illalla:-) Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kynttilät välillä näin lapsiperheissä unohtuvat. Kun lasten aikana on vähän hankala niitä polttaa niin ei niitä monesti muista sitten enää kun ovat jo nukkumassa. :)

      Mukavaa viikkoa myös teidän perheelle! <3

      Poista