torstai 6. marraskuuta 2014

Balsamico-rucolapastasalaatti

Viikonloppuna teimme todella ihanaa ruokaa, jonka ohjeen bongasin hätäisesti kaupassa Pirkka-rucolapussin kyljestä. Tästä kehittyi ihan varmasti meidän uusi hemmotteluherkku, jota saavat helppoutensa, mutta näyttävyytensä vuoksi varmasti maistaa myös tulevaisuudessa syömään kutsutut ystävämme.





Ruoka oli helppo ja nopea valmistaa ja maistui kyllä niin herkulliselta, että sitä tuli tuhotuksi melkoinen kasa. Ainakaan me emme voi vastustaa balsamicon ja rucolan yhdistelmää. Tein alkuperäiseen ohjeeseen pieniä omia muutoksia ja tässä lopputulos.

Rucola-Balsamicopastasalaatti

n. 450g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
öljyä paistamiseen
suolaa
pippuria
2-3 rkl balsamiviinietikkaa
125 g sinihomejuustoa
300 g pastaa
oliiviöljä
60 g rucolasalaattia

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja mausta ne suolalla, pippurilla ja balsamiviinietikalla. Broilerien kypsyessä laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Pese ja kuivaa rucola. Kaada pastan keitinvesi pois ja lurauta pastan joukkoon hieman oliiviöljyä. Kokoa kulhoon kerroksittain pastaa, broileria, sinihomejuustomurua sekä rucolaa. 


~Bon Appetit!~

1 kommentti:

  1. Hei blogistani löytyy sinulle haaste:-) Täältä: http://kohtikotisaarta.blogspot.fi/2014/11/turkoosi.html. Mukavaa päivää!

    VastaaPoista