sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kattaus napaketun päällä

Eilen meillä juhlittiin  perinteisesti pikkujouluja ja miehen syntymäpäivää perheen kesken 14 hengen voimalla. Kokkailin meille pikkujouluksi mm. kinkun, bataattilaatikkoa pekaanipähkinäkuorrutteella, ruusukaalia pekonilla, parsakaalisalaattia, luumukastiketta ja jälkiruuaksi riisipuuroa kera rusinasopan. Koristeluun ei tänä vuonna riittänyt puhtia ihan yhtä paljon kuin edellisinä vuosina, liekö tuo kasvanut lapsimäärä vähän rajoittanut sitä vapaata aikaakin... 

Tänä vuonna pöytään ei kuitenkaan päässyt valkoista liinaa, vaan asetin siihen viime jouluksi ostamani Marimekon napakettu-kankaan. Jotenkin tuntui, että pelkkä liinan vaihdos teki kyllä tehtävänsä ja kattaus näytti jotenkin paljon raikkaammalta. Ensi vuonna tarvitsee yrittää keskittyä hieman enemmän tähän koristelupuoleen, jos vaan saisi taiottuja lisätunteja päivään. 


 





2 kommenttia:

  1. Kaunis kattaus ja ihanat herkut.

    VastaaPoista
  2. Tosi tunnelmallisen näköistä, ja ai että miten hyviltä näyttää nuo ruuat!

    VastaaPoista